Kom 4 en 5 november 2015 naar GEEN STAND van Inprove IT Infrastructure Solutions op de Storage Expo!

  • 1
Kom naar de geen stand van Inprove
698 400 Inprove IT Infrastructure Solutions

Inprove IT Infrastructure Solutions heeft geen stand op de Storage Expo dit jaar. We zouden wel een stand willen, maar we hebben er gewoon geen tijd voor. Dat wil niet zeggen dat we niet op de Storage Expo zijn, in tegendeel. Wij praten dit jaar het liefst gewoon met mensen zonder dat we een stand hebben. Met IT professionals die op zoek zijn naar een oplossing voor hun eigen omgeving, of dat nu het implementeren van een compleet nieuwe setup is of alleen een storage systeem om backups te maken. En alles wat daar tussenin ligt. Dat klinkt heel breed en dat is het ook.

Inprove IT levert oplossingen voor iedereen die IT nodig heeft.

Inprove IT Infrastructure Solutions heeft een visie op IT Infrastructure in de Software Defined wereld: Gebruik echte enterprise hardware in combinatie met een slimme keuze aan software componenten om te komen tot een infrastructuur die precies past bij de toepassingen die er op moeten draaien.

Het gaat om de balans tussen kwaliteit en doel, tussen prijs en performance, tussen gebruiksgemak en kennisopbouw. En juist bij het vinden van die balans kan Inprove IT Infrastructure Solutions helpen.

Inprove IT is dé leverancier van infrastructuur voor IT in Nederland en België.

Wij willen graag met u praten over de zoektocht naar de mogelijke oplossingen voor uw IT Infrastructuur te praten. In plaats van het scannen van uw badge is hier de mogelijkheid om in de comments aan te geven waarover u met ons van gedachte zou willen wisselen.

U kunt me natuurlijk ook gewoon bellen als u op de beurs bent, of daarvoor, of daarna.

  • 1
AUTHOR

Koen de Jonge

All stories by: Koen de Jonge