DataON

Cluster in a Box Storage

Inprove IT levert verschillende soorten Cluster in a Box, afgekort CiB, systemen die uitermate geschikt zijn voor gebruik met Windows Server 2012 R2 en Storage Spaces of OSNexus QuantaStor.

De Cluster-in-a-Box Storage systemen die Inprove IT levert zijn de systemen van DataON Storage, die deze systemen ontwikkeld heeft, onder andere in samenspraak met Microsoft, onder de noemer ‘Availability – Simplicity – Flexibility’ oftewel ‘Beschikbaarheid – Eenvoud – Flexibiliteit’. In een Cluster-in-a-Box systeem wordt heel veel functionaliteit samengepakt in een hoog beschikbare rack appliance.

De Cluster in a Box systemen van DataON Storage zijn gecertificeerd voor Microsoft Windows 2012 R2. Ze zijn speciaal ontwikkeld om te dienen als hyper-converged infrastructure (HCI) toepassing voor het vereenvoudigen en stroomlijnen van de aanschaf, de ontwikkeling en het doorschalen van uw IT omgeving.

De CiB systemen van DataON Storage zijn voorzien van 12Gbit/s SAS3 technologie en kunnen daarmee gebruik maken van de snelste harddisk en ssd devices vandaag op de markt beschikbaar van HGST.

Cluster-in-a-Box TechEd presentation 2014.

CiB-9224 V12

DataON CiB 9224 Front View