INPROVE

IT INFRASTRUCTURE SOLUTIONS

Inprove IT Infrastructure Solutions is in 2004 ontstaan als opvolger van UPServers, leverancier van built to order serversystemen uit Rotterdam.

In 2008 sloeg Inprove IT een nieuwe weg in door zich te gaan richten op Enterprise oplossingen met een Open grondslag: Open Storage, Open Networking en Open Compute. Een van de pijlers van deze stap was het leveren van Nexenta Storage systemen. Begin april 2008 was Inprove IT de eerste Nexenta Enterprise Certificied Partner in Europa. En met ingang van 2010 levert Inprove IT als eerste in Nederland DataON Storage systemen en STEC (nu HGST) enterprise SSD drives.

In 2011 wordt Inprove overgenomen door een nieuwe partij en wordt Inprove IT B.V. opgericht. Supportdiensten Managed Storage en Solution Support worden opgenomen in het portfolio van Inprove IT, ook worden 24×7 hardware replacement en on-site support aan het portfolio toegevoegd.

In 2012 verhuist Inprove IT uit Rotterdam naar het Delft om begin 2014 nogmaals te verhuizen naar de Vest 72 in Dordrecht. Deze unieke lokatie in een rijksmonument biedt Inprove IT de mogelijkheid om flink te groeien.

Vest 72

In 2016 voegt Inprove IT een aantal nieuwe producten en oplossingen toe aan haar portfolio waaronder Microsoft Storage Spaces, VMware VSAN, OSNexus, Hedvig en LINBIT DRBD. Hiermee wordt Inprove IT een echte Software Defined Storage specialist. Aan de hardware kant voegt Inprove IT naast de bestaande partners HGST, Intel en Supermicro nu Netgear, Mellanox, Sandisk en IBM toe aan haar portfolio.