Jan Kuipers

Jan Kuipers
Senior IT Specialist
+31 88 INPROVE
+31 88 4677683
jan.kuipers@inprove.nl
jan@linkedin

Jan Kuipers
Jan is een echte techneut. Hij heeft graag duidelijkheid, zowel voor zichzelf als voor zijn relaties. Hij is een meester in het vriendelijk, maar helder afstemmen van wat de bedoeling is.

Op technisch vlak is Jan sterk in Storage, Virtualisatie en Netwerken. Hij vind het heerlijk om zich vast te bijten in ingewikkelde materie en dan een oplossing te vinden voor de ingewikkeldste problemen. Jan is altijd op zoek naar een technische uitdaging.

Het op IT gebied ontginnen van onbekend terrein en hier vervolgens praktische toepassingen voor ontwikkelen houdt Jan scherp en alert. Hij is dan ook een van de drijvende factoren op innovatievlak binnen Inprove IT.

Jan werkt al met Linux en unix sinds begin jaren 90. Hij heeft na een studie computer science van zijn hobby zijn werk gemaakt en interesseert zich naast IT ook voor (theoretische) wiskunde, kernfysica en andere technisch wetenschappelijke gebieden.

Meer over Jan Kuipers
Jan is de man van Barnita, die aan de Universiteit van Utrecht werkzaam is. Zijn hobbies zijn motorrijden op de transalp, vooral als het goed weer is. Hij kan zich prima vermaken met metal (80’s en death), maar ook met de handen in de aarde in de tuin is voor hem een heerlijke bezigheid.