NexentaStor high performance ZFS Storage

sphere

NexentaStor is Nexenta’s flagship Open Source-drive Software-Defined Storage (OpenSDS) platform. NexentaStor levert een combinatie van file (NFS en SMB) en block (iSCSI en Fibre Channel, FC) storage. Door NexentaStor te combineren met enterprise hardware kunnen een storage oplossingen gebouwd worden die zeer hoge performance leveren en schalen van enkele terabytes tot petabytes aan bruikbare storage.

De NexentaStor software bevat standaard alle eigenschappen en features die je mag verwachten van een enterprise storage systeem, zoals de hoogst mogelijke data-integriteit, veiligheid, beschikbaarheid, scaalbaarheid en niet in de laatste plaats een relatief laag totaal kostenplaatje (TCO).

Inprove IT Infrastructure Solutions combineert de NexentaStor software van Nexenta met Enterprise Hardware om te komen tot zeer betrouwbare oplossingen met hoge performance en hoge beschikbaarheid. Bovendien biedt Inprove IT Infrastructure Solutions op deze oplossingen On-Site support opties waarmee het haalbaar wordt om NexentaStor High Availability clusters in te zetten als primaire storage voor business critical toepassingen. Op de use-cases sectie van onze website ziet u hier enkele voorbeelden van terug zoals de primary storage van de Veiligheidsregio Brabant Zuid-Oost waarop onder andere de Brandweer draait, de storage van logistiek dienstverlener VOS Logistics, de primary storage van Alphatron Marine en de primary storage van Marente Zorg.

De voordelen van NexentaStor kort op een rijtje:

  • Zeer betrouwbaar 128-bits ZFS bestandssysteem
  • Gebruiksvriendelijke web-gebaseerde en commandline gebruikersinterface
  • Goede integratie met VMWare vSphere en ESXi
  • Goede integratie met Citrix XenServer
  • Goede integratie met CloudStack en OpenStack
  • Zeer hoge write en read prestaties (100K IOPS en meer mogelijk)
  • High Availability opties mogelijk
  • Copy-on-Write Snapshots, Remote-replicatie, Thin-Provisioning mogelijk
  • Inline compressie en deduplicatie mogelijk

Inprove IT Infrastructure Solutions beschikt over de kennis en ervaring om NexentaStor oplossingen in te zetten in alle mogelijk denkbare enterprise gebieden. Implementatie van Nexenta als Backup storage, NexentaStor als Secondary storage voor distaster recovery of development omgeving of NexentaStor als High Availability oplossing als primary storage voor uw virtualisatie of cloud deployment. Inprove heeft het allemaal al een keer gedaan en weet wat wel en wat niet kan.

https://nexenta.com/products/nexentastor

Meer weten over NexentaStor? Neem contact op met de verkoop afdeling van Inprove IT Infrastructure Services en bel nu +31 88 4677683 of mail naar sales@inprove.nl voor direct antwoord op uw vragen of om een afspraak te maken voor een presentatie (in het Nederlands) bij u on-site of remote.