Unite Gallery Error:

Gallery with alias: equation not found

Hedvig Software Defined Storage

Hedvig

Inprove IT Infrastructure Solutions is een van de eerste Software Defined Storage leveranciers in Belgie, Nederland en Luxemburg die de Hedvig Distributed Storage platform oplossing levert.

Hedvig Distributed Storage Platform is een zeer schaalbare storage die scale-out en replicatietechnologie gebruikt, volledig hardware onafhankelijk opereert en extreem schaalt, zowel in capaciteit als performance.

Hedvig Distributed Storage Platform

Het Hedvig Distributed Storage Platform levert ongekende schaalbaarheid en flexibiliteit in het gebruik van data opslag voor Enterprise IT Infrastructure omgevingen.

Door enterprise hardware te combineren met de Hedvig software onstaat een elastisch block, file en object storage systeem wat eenvoudig meeschaalt met iedere organisatie, van MKB tot multinational.

Wat is Hedvig Distributed Storage Platform?

Het Hedvig Distributed Storage Plaform is een zeer schaalbare, door software gedefinieerde, storageoplossing die ontworpen is om de manier waarop je voor bedrijven datastorage binnen je IT Infrastructuur beschikbaar maakt compleet te herzien.

Hedvig laat je standaard enterprise hardware omtoveren tot een modern, high-performance en elastisch storage systeem door gebruik te maken van de kracht van gedistribueerde systemen, het gebruiksgemak van de cloud en door een complete set aan enterprise IT mogelijkheden te bieden.

Door hoge kwaliteit enterprise IT hardware te combineren met het Hedvig distributed Storage Plaform kan een top of the line IT Infrastructuur gerealiseerd worden voor iedere applicatie, hypervisor, container of cloud. En dat tegen aanzienlijk lagere kosten dan wanneer traditionele IT datastorage oplossingen gebruikt worden, zoals te zien is in dit (Engelstalige) filmpje…

Een platform voor iedere toepassing
Het Hedvig Distributed Storage Platform biedt u één ‘unified’ storage oplossing die zowel block en file als object protocollen begrijpt. Of u nu uw datacenter wilt moderniseren, bestaande of nieuwe apps wilt uitrollen, Hedvig levert een consistente beheeromgeving en uitrolmethodiek.

Hybride en volledig programmeerbaar
Het Hedvig Distributed Storage Platform is uit te rollen on-site, in het datacenter, in private en zelfs in public clouds. Op die manier wordt een single storage cluster gecreeerd dat implicit hybride is. Voor ontwikkelaars die zelf-service portals bouwen en voor specifieke cloud-integratie levert Hedvig een volledige set aan API’s waarmee het storagemanagement uitgevoerd kan worden.

Bekijk ook deze review door cloudfix.nl.