Mark Copier

Mark Copier
Senior IT Specialist
+31 88 INPROVE
+31 88 4677683
mark@inprove.nl

Mark Copier
Mark is een hardwarekenner en een authoriteit op het gebied van ZFS Storage systemen. Met zijn meer dan 15 jaar ervaring als (enterprise) hardware leverancier in de Benelux is geen vraag hem te gek. Of het nu gaat over een acht CPU opteron systeem uit 2004 of de levering van tientallen disk arrays met honderden drives, Mark heeft het allemaal al een keer gezien en geleverd. Als een van de allereerste Nexenta Certified Engineers heeft Mark de ontwikkeling van dit software defined systeem van dichtbij meegemaakt. En die geschiedenis herhaalt zich nu met OSNexus, VSAN en Hedvig.

Mark heeft een IT opleiding gevolgd met daar aan toegevoegd een lange lijst aan systeem-gerichte cursussen. Maar het is de praktijk ervaring die hem tot een IT expert maakt.

Meer over Mark Copier
In zijn vrije tijd is Mark langzaam maar zeker een echte Brabander aan het worden. Hij is dan ook een graaggeziene gast in de culinaire scene van Den Bosch. Als rustpunt in zijn roerige bestaan staart Mark graag naar een dobber. Of daar dan een vis aan komt is van ondergeschikt belang.